قالب اختصاصی وردپرس

قالب اختصاصی وردپرس؛ مزایا و معایب قالب شخصی

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۰ ساعت ۱۹:۰۰ | بلاگ . عمومی

هنگام راه اندازی وب سایت وردپرسی، انتخاب های متفاوتی برای قالب آن وجود دارد. در این مطلب به بررسی قالب اختصاصی وردپرس می پردازیم.

بعد از نصب سیستم مدیریت محتوای وردپرس، نوبت به انتخاب قالب آن می رسد. قالب های وردپرس عموما به ۳ دسته آماده رایگان، آماده غیر رایگان و اختصاصی تقسیم می شوند. هر کدام از این قالب ها مزایا و معایب خود را دارند. به طور خلاصه، قالب های رایگان را می توان از مخزن وردپرس و سایت های معتبر دیگر دریافت کرد. در طرف دیگر، قالب های آماده غیر رایگان به صورت عمومی به فروش می رسند. قالب های رایگان امکان شخصی سازی کمتری دارند. اما زمانی برای ساخت آن ها صرف نمی شود. به همین دلیل قالب های آماده شده هزینه کمتری برای راه اندازی وب سایت شما دارد. اما هدف این آموزش، آشنایی با مزایا و معایب قالب اختصاصی وردپرس است.

متاسفانه، عده ای قالب های غیر رایگان و حتی اختصاصی را کرک یا نال می کنند. قبلا در مطلب «قالب و افزونه نال وردپرس» درباره قالب و افزونه های نال شده صحبت کردیم. به صورت کلی به دلیل عدم بروزرسانی و دستکاری کد ها، این نوع محصولات وردپرس امنیت وب سایت شما را به خطر می اندازند.

قالب اختصاصی وردپرس چیست؟

قالب اختصاصی توسط طراح سایت و بر اساس نیاز ها و سلیقه شما نوشته می شود. مزیت اصلی این قالب منحصر به فرد بودن آن است. در قالب های اختصاصی انعطاف پذیری بیشتری نسبت به قالب های دیگر وجود دارد. از طرف دیگر، به دلیل وجود پشتیبانی، رفع ایرادات و باگ های آن بسیار راحت تر و سریع تر انجام می شود. قالب اختصاصی وردپرس معایبی نیز دارد. راه اندازی این قالب ها به دلیل طراحی بر اساس نیاز و سلیقه شما، وقت گیر است. به همین دلیل نیز هزینه بیشتری نسبت به قالب های دیگر دارند.

انتخاب نوع قالب وب سایت شما به طور کلی به ارزشی که برای کسب و کار خود قائل هستید، ربط دارد. به عنوان مثال، اگر از موفقیت کسب و کار خود اطمینان ندارید، از قالب های رایگان استفاده کنید. با این کار هزینه و ریسک کمتری را خواهید داشت. اما اگر از آینده و موفقیت کسب و کار خود اطمینان دارید، باید از قالب اختصاصی وردپرس استفاده کنید.

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!