خطاهای وردپرس

خطاهای وردپرس؛ روش رفع خطا در وردپرس

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ ساعت ۲۱:۰۰ | بلاگ . عمومی

به عنوان یک مدیر سایت، هنگام کار با وردپرس با خطا هایی مواجه می شویم. در این مطلب به بررسی و روش رفع برخی از خطاهای وردپرس می پردازیم.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس با بیش از ۴۰ درصد از سهم بازار، به عنوان یکی از محبوب ترین CMS ها شناخته می شود. قبلا در مطلب «راه اندازی سایت وردپرس» درباره روش آسان راه اندازی وردپرس صحبت کردیم. یکی از مشکلات متداول مدیران سایت های وردپرسی، مواجه با خطاهای وردپرس است. این خطاها در نگاه اول، ترسناک به نظر می رسند. خوشبختانه برای بیشتر خطاهای رایج وردپرس، راه حلی ساده وجود دارد.

خطاهای وردپرس

ایرادات و خطاهای گوناگونی برای یک وب سایت اتفاق می افتد. به صورت کلی دو گروه خطای اصلی در وب سایت وجود دارد. گروه اول خطا های سری ۵۰۰ که سمت سرور و گروه دوم، سری ۴۰۰ که سمت کاربر رخ می دهند. در این مطلب به بررسی و نحوه رفع رایج ترین خطاها می پردازیم:

خطای ۵۰۰ (Internal Server)

این خطا، با توجه به نام آن، یک خطای سمت سرور است. دلیل بروز خطای ۵۰۰ بیشتر به دلیل مشکل در سطوح دسترسی، پیکربندی های نادرست در فایل های سیستمی، کد های وردپرس و موارد مشابه است. طبیعتاً برای رفع این خطا باید فایل های ذکر شده را بررسی کنیم.

خطای ۵۰۲ (Bad Gateway)

دلیل بروز خطای ۵۰۲، دریافت پاسخ نامعتبر از سرور بالا دستی توسط سرور دروازه (gateway) یا پروکسی است. به عنوان مثال هنگام استفاده از DNS های کلودفلر، مرورگر ما به سرور های Cloudflare دسترسی دارد، اما DNS به سرور وب سایت ما دسترسی ندارد. بهترین روش برای رفع خطای ۵۰۲، رفرش صفحه مرورگر است.

خطای ۵۰۴ (Gateway Timeout)

خطای ۵۰۴ شباهت زیادی با ارور ۵۰۲ دارد. در ارور ۵۰۲، بین سرور واسط و سرور اصلی ارتباط برقرار نمی شد. اما در خطای ۵۰۴، ارتباط وجود دارد، اما در مدت زمان تعیین شده، پاسخی دریافت نمی کند. این خطا نیز بیشتر به دلیل وجود ترافیک سنگین روی سرور هاستینگ نمایش داده می شود. برای رفع خطای ۵۰۴ باید از هاست با کیفیت تر استفاده کنیم.

خطای ۴۰۱ (Unauthorized)

خطای ۴۰۱ به معنای عدم وجود مجوز برای دسترسی به صفحه مورد نظر است. یعنی برای دسترسی به این صفحه به یک کلید جهت ورود نیاز است. برای مثال در صورت وجود فرم لاگین، باید اطلاعات صحیح را برای دریافت مجوز ورود، پر کنیم.

خطای ۴۰۳ (Forbidden)

ارور ۴۰۳ بدون توجه به درخواست و درخواست کننده، اجازه دسترسی به صفحه را نمی دهد. خطای ۴۰۳ شباهت زیادی به خطای ۴۰۱ دارد. تنها با این تفاوت که حتی با احراز دوباره هویت و دریافت مجوز، اجازه دسترسی داده نمی شود.

خطای ۴۰۴ (Not Found)

قبلا به طور مفصل در مطلب «صفحه ۴۰۴ وردپرس» درباره خطای ۴۰۴ صحبت کردیم. این خطا به معنی عدم وجود صفحه یا محتوای درخواستی است. برای رفع خطای ۴۰۴ باید محتوای حذفی را بازگردانی کنیم. یا با استفاده از ریدایرکت ها، کاربر را به صفحه جدید منتقل کنیم. این خطا شاید به دلیل اشتباه کاربر در نوشتن آدرس نیز بوجود آید.

خطای وردپرس سمت سرور چیست؟

خطا های سری ۵۰۰ مانند ارور های ۵۰۰، ۵۰۱ و … سمت سرور رخ می دهد. به زبان ساده تر یعنی دلیل بروز این خطا، وجود مشکل بر روی سرور است.

خطای وردپرس سمت کاربر چیست؟

خطا های سری ۴۰۰ مانند ارور های ۴۰۱، ۴۰۴ و … سمت کاربر رخ می دهد. به زبان ساده تر یعنی دلیل بروز این خطا، وجود مشکل در ایجاد اتصال بین کاربر و سرور است.

رفع خطای وردپرس نیاز به دانش فنی دارد؟

به صورت کلی خیر. بیشتر خطاهای وردپرس در چند ثانیه قابل پیگیری و رفع است.

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!