افزایش حجم آپلود وردپرس

افزایش حجم آپلود وردپرس؛ رفع محدودیت بارگذاری فایل

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۳۰ ساعت ۲۱:۰۰ | آموزش وب . بلاگ

به صورت پیش فرض وردپرس و سرور ها محدودیتی برای بارگذاری فایل دارند. در این آموزش با روش های مختلف افزایش حجم آپلود وردپرس آشنا می شویم.

یکی از قابلیت های وردپرس امکان بارگذاری تصویر و فایل های دیگر داخل سایت است. اما این قابلیت با یک محدودیت همراه است. حداکثر حجم بارگذاری فایل در وردپرس به دلایل مختلف، از امنیت گرفته تا فشار سرور، محدود است. اما ما می توانیم به سادگی و با روش‌های مختلف این محدودیت را تغییر دهیم. البته ممکن است شما نیاز داشته باشید تا این حجم را بسته به نیاز خود حتی کمتر هم بکنید. پس بهتر است بگوییم که چگونه حداکثر حجم آپلود وردپرس را تغییر دهیم.

وردپرس به عنوان یکی از قوی ترین سیستم های مدیریت محتوا امکان زیادی را در اختیار ما قرار می‌دهد. به عنوان مثال قبل تر «تغییر رنگ بندی بخش مدیریت وردپرس» را یاد گرفتیم. اما در این آموزش قصد داریم تمام روش های مختلف تغییر حجم آپلود وردپرس را یاد بگیریم. هر کدام از این روش ها در شرایط خاص خود می‌تواند استفاده شود.

بررسی حداکثر اندازه آپلود فایل در وردپرس

پیش از هر کاری بهتر است حداکثر اندازه آپلود فایل در وردپرس را بررسی کنیم. برای این کار روش های زیادی وجود دارد. یکی از ساده ترین روش ها مشاهده قسمت پایینی uploader وردپرس است. روش دیگر، بررسی قسمت سلامت سایت است. در این قسمت می توانیم در تب «اطلاعات» مطالب مفیدی را درباره سرور و وردپرس خود پیدا کنیم. یکی از این موارد، اندازه حداکثر فایل مجاز برای آپلود در وردپرس است. این گزینه را می توانید تحت عنوان «حداکثر ابعاد پرونده بارگذاری شده» پیدا کنیم. پس از بررسی با استفاده از یکی از روش های فوق می توانیم بر اساس نیاز خود نسبت به افزایش و کاهش این حجم اقدام کنیم. در ادامه با تکنیک های مختلف انجام این کار آشنا خواهیم شد.

روش های افزایش حجم آپلود وردپرس

در همین ابتدا شاید برای شما چند سوال پیش بیاید. چرا روش های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد؟ آیا نمی توان با معرفی یک روش محدودیت بارگذاری فایل در وردپرس را تغییر داد؟ دلیل این اتفاق وجود شرایط متفاوت برای هر سایت است. برای مثال ممکن است شما به سرور خود دسترسی نداشته باشید و تنها از طریق پنل مدیریت وردپرس امکان ویرایش داشته باشید. از طرفی برخی سرورها این تنظیمات را به صورت کلی برای تمام سرویس های خود اعمال می کنند.  شما با آزمایش تکنیک های مختلف می توانید به روش موثر بر اساس شرایط خود دست پیدا کنید.

می توان روش های افزایش حجم آپلود در وردپرس را به سه بخش کلی تقسیم کرد. روش اول با قرار دادن یک سری کد در قسمت های مختلف وردپرس انجام می شود. در این روش نیاز است تا کار با  برخی فایل های مهم وردپرس را بلد باشیم. روش دوم استفاده از افزونه ها است. همانطور که قبلا اشاره کردیم پلاگین های زیادی برای وردپرس وجود دارد. برای این ترفند هم افراد زیادی افزونه های ساده اما کاربردی توسعه داده اند. روش آخر نیازمند تماس شما با پشتیبانی هاست شما است. زیرا در برخی موارد تنظیمات کلی سرور این محدودیت را ایجاد می کند. در این حالت شما تنها با درخواست از پشتیبانی هاستینگ می توانید این گزینه را شخصی سازی کنید. در ادامه به بررسی و آموزش هر کدام از این روش ها می پردازیم.

افزایش حجم آپلود وردپرس با function.php

یکی از اولین گزینه ها برای ایجاد هر تغییری در وردپرس استفاده از فایل function.php  قالب است. با ویرایش این فایل می توانیم قابلیت ها و تغییرات زیادی را در وردپرس ایجاد کنیم. در اینجا هم می توانیم با اضافه کردن کد های زیر در انتهای این فایل، محدودیت حجم وردپرس را تغییر دهیم:

@ini_set('upload_max_size', '64M');
@ini_set('post_max_size', '64M');
@ini_set('max_execution_time', '300');

همونطور که می بینید در کد بالا در دو خط اول ابتدا حداکثر حجم بارگذاری فایل را تغییر دادیم. سپس در خط سوم مدت زمان اجرای عملیات را، به دلیل زمان بر بودن بارگذاری فایل، افزایش دادیم.

همچنین شما می توانید با قرار دادن همین کد ها در فایل wp-config، نتیجه مشابهی را داشته باشید. با قرار دادن این کد در فایل کانفیگ وردپرس در صورت تغییر قالب نیاز به اعمال مجدد آن بر روی فایل فانکشن را نخواهید داشت. اما این روش به دلیل حساسیت این فایل مشکلات خود را دارد.

استفاده از فایل htaccess

این فایل به عنوان یکی از فایل های شناخته شده توسط مدیران سایت ها است. با ویرایش و نوشتن کد در این فایل می توانیم اتفاقات جالبی را رقم بزنیم. ما می توانیم با قرار دادن کد های زیر در فایل htaccess  هاست خود حداکثر حجم بارگذاری وردپرس را تغییر دهیم:

php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

همانطور که می بینید در این حالت هم علاوه بر افزایش حجم، زمان اجرای عملیات را افزایش دادیم. استفاده از این روش هم می تواند در برخی موارد، محدودیت بارگذاری را حل کند. به صورت کلی، به دلیل وجود شرایط متفاوت، پیشنهاد می کنیم تا تکنیک های مختلف را تست کرده و روش موثر را انتخاب کنید.

فایل های دیگر برای ویرایش!

فایل های دیگری نیز وجود دارد که با استفاده از ویرایش آنها می توانیم این محدودیت را رفع کنیم. برای مثال فایل معروف php.ini جزو یکی از آنها است. اما بیشتر سرور ها به دلیل وجود مسائل امنیتی دسترسی به این فایل را برای کاربران خود محدود می کنند.

افزونه افزایش حجم آپلود در وردپرس

استفاده از افزونه ها می تواند برای خیلی از کاربر ها ساده تر باشد. همانطور که اشاره کردیم افزونه های زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانیم قابلیت های زیادی را به وردپرس اضافه کنیم. این قابلیت هم از این قضیه مستثنی نیست. با یک جستجوی ساده می توانیم افزونه های زیادی را پیدا کنیم. اما پیشنهاد ما استفاده از افزونه «Increase Maximum Upload File Size» است. با نصب و فعال کردن این افزونه به سادگی می توان حجم مورد نظر خود را در آن وارد کنیم.

تماس با پشتیبانی هاستینگ

همانطور که قبلا هم اشاره کردیم این محدودیت می تواند از طریق هاستینگ سایت شما ایجاد شده باشد. برخی سرور ها این محدودیت را به صورت جدی تر بر روی سایت ها اعمال می کند. در این شرایط شما تنها با تماس با پشتیبانی می توانید این مشکل را برطرف کنید. به طور کلی می توان گفت اگر روش های بالا محدودیت بارگذاری فایل در وردپرس را حل نکرد، شما باید از طریق هاستینگ خود اقدام کنید.

  1. فراز سمیعی گفت:

    وقتی میشه از سی پنل تغییرش داد چرا دست به کد بشیم میریم از php version > options
    هر کدوم که نیاز بود لیمیت حجمش رو کم یا زیاد میکنیم

    اما سؤال من اینه که آیا میدونید که اگه از اینجا تغییر بدیم کدوم فایل رو دچار تغییر میکنه؟
    php.ini
    .htaccess
    functions.php

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!