وردپرس یا اختصاصی

وردپرس یا اختصاصی؛ راهنمای انتخاب سیستم مدیریت سایت

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۹ ساعت ۲۱:۰۰ | آموزش وب . بلاگ

زمان راه اندازی وب سایت با دو گروه برنامه نویس برخورد می کنید. انتخاب بین سیستم وردپرس یا اختصاصی برای مدیریت محتوای سایت تصمیم سختی است.

گروه اول کسانی هستند که از سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده می کنند. گروه دوم افرادی هستند که از سیستم ها و نرم افزارهای اختصاصی استفاده می کنند. هر دو گروه با دلایلی که به نظر منطقی هستند سعی می کنند تا برتری های روش خودشان نسبت به روش دیگر را بیان کند. پیش تر در ویدیوی «طراحی سایت رایگان؛ چقدر تا واقعیت تفاوت دارد؟» به بررسی سایت های رایگان پرداختیم. اما در این ویدیو سعی داریم تا روش صحیح انتخاب بین وردپرس یا اختصاصی را به شما معرفی کنیم.

آشنایی مختصر با وردپرس یا اختصاصی

برای اینکه بتوانیم تصمیم‌گیری بهتری داشته باشیم در مرحله اول باید با هر کدام از این روش ها آشنا شویم. روش اول استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس است. وردپرس در لحظه ای که این ویدیو در حال ضبط است چیزی حدود ۴۰ درصد از تمام فضای اینترنت را برای خود کرده است. این نرم افزار رایگان و متن باز است. یعنی تمام کد های آن را می توانید ویرایش کنید. اما در مقابل سیستم های اختصاصی توسط یک شخص یا گروه کوچک توسعه پیدا می‌کند.

این سیستم ها بر اساس توانایی برنامه نویس های این گروه می تواند از کیفیت های متفاوتی برخوردار باشد. اما به دلیل اختصاصی بودن این سیستم ها شما به عنوان مشتری باید هزینه بیشتری را برای راه‌اندازی سایت خود در نظر بگیرید. تا اینجا با تعریف اولیه هر دو روش کمی آشنا شدیم. حال با کمی بررسی دقیق تر می توانیم بین وردپرس یا اختصاصی، یک سیستم مدیریت محتوا برای وبسایت خود انتخاب کنیم.

تفاوت ها و مزیت ها

بین این دو روش تفاوت های زیادی وجود دارد. شما باید با توجه به موقعیت خود باید با توجه به مزیت های هر کدام، انتخاب خود را انجام دهید. برای مثال رایگان بودن وردپرس باعث می شود تا هزینه نهایی راه اندازی سایت شما کمتر شود. همینطور به دلیل نیاز به برنامه نویسی کمتر، سایت شما سریع تر راه اندازی می شود. در مقابل، در سیستم های اختصاصی قابلیت های اضافه شده به صورت کاملا بهینه و بدون تداخل به آنها اضافه می شود. تفاوت های دیگری نیز وجود دارد که در ویدیو به صورت مفصل به بررسی هر کدام می پردازیم. پیشنهاد می کنم اگر قصد راه اندازی وبسایت دارید این ویدیو را از دست ندهید.

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!