مدیریت کسب و کار اینترنتی

مدیریت کسب و کار اینترنتی با چه چالش هایی همراه است؟

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ ساعت ۲۱:۰۰ | آموزش وب . بلاگ

در این مطلب سعی داریم تا با برخی از معضلات مدیریت کسب و کار کوچک آشنا شویم. همچنین سعی می کنیم تا درباره راه حل های هر کدام بحث کنیم.

نرخ شکست کسب و کارهای نوپا نسبتا بالا است. ۳۵% کسب و کارهای جدید طی دو سال اول از شروع کار با شکست روبرو می شوند. راه اندازی کسب کار برای بیشتر افراد یک موفقیت بزرگ محسوب می شود. اما چالش اصلی حفظ آن تجارت است. چالش های بسیاری وجود دارد که هر کسب و کار اینترنتی با آن روبرو است. این مشکلات برای کسب کارهای کوچک و بزرگ وجود دارد. با این وجود، چالش هایی وجود دارند که غالبا کسب و کارهای کوچک با آن مواجه می شوند.

مالکیت یک کسب و کار سود بسیاری دارد و فرصت های بسیاری فراهم می کند. اما هر کس که برنامه ای برای ورود به دنیای کارآفرینی دارد، باید از چالش های بالقوه آن نیز مطلع باشد. معمولا افرادی که در پی امنیت در سرمایه گذاری و حجم مشخصی از درآمد هستند، ترجیح می دهند که به سمت راه اندازی کسب و کار نروند. اما می شود با مدیریت درست و برنامه ریزی بلند مدت و بهینه از چالش های کسب و کارهای کوچک عبور کرد و به سوددهی رسید.

چالش های مدیریت کسب و کارهای اینترنتی

کسب و کارهای اینترنتی، مانند تمام بیزینس های کوچک، با مشکلات و چالش های زیادی روبرو هستند. برای مثال می توان به استخدام کارمندان جدید، افزایش سود، سلامت کارکنان، درآمد رو به رشد، نقدینگی و … اشاره کرد. در ادامه قصد داریم که بعضی از این چالش ها را به شما معرفی کنیم. و در پایان هر کدام سعی می کنیم به بررسی راه حل آن بپردازیم. 

ساعات کار طولانی و کیفیت پایین زندگی 

در آغاز به کار بسیاری از کسب و کارها، ۶ یا ۷ روز هفته بدون هیچ مرخصی و یا استراحتی، فعالیت مستمر دارند. مالکان کسب و کارهای کوچک، هیچ طرحی برای تعطیلات خود ندارند. این افراد فشار بسیار زیادی را هنگام مدیریت کسب و کار متحمل می شوند. زیرا آن ها می دانند که اگر کسب و کارشان تعطیل شود، مشتریان به سراغ رقبا می روند. در نتیجه این اتفاق هم درآمدشان متوقف می شود.

ساعات طولانی و کار سخت برای راه اندازی کسب و کار ضروری است. زیرا تنها با این شرایط می توان موجبات بقای آن را فراهم کرد. مالکان کسب و کارها اغلب در می یابند که نقش آن ها به عنوان موسس کسب و کار مانند نقش سرپرست خانواده می باشد. یکی از نکات مهم در این برهه از زندگی یک مدیر، ایجاد هماهنگی بین خانواده، زندگی اجتماعی و کسب و کار است.

یک راه بسیار ساده و آسان برای سازماندهی و مواجه با این چالش اولویت بندی وظیفه ها است. برای این کار می توانیم فعالیت ها را بر اساس اهمیت و فوریت به ۴ دسته تقسیم کنیم. به عنوان مثال می توانیم یک جدول با ۴ بخش ایجاد کنیم. این جدول را به بخش مهم و فوری، مهم اما غیر فوری، غیر فوری اما مهم و بخش غیر فوری و غیر مهم نام گذاری کنیم. با این کار به فعالیت ها اولویت داده و می توانیم برنامه ریزی بهتری برای انجام تمام آن ها داشته باشیم. این جدول در مباحث مدیریت با نام «ماتریس آیزنهاور» شناخته می شود.

استرس فراوان، دلسردی و مسئولیت زیاد 

شروع و مدیریت یک کسب و کار می تواند یک تجربه شگفت انگیز و باورنکردنی باشد. اما این اتفاق با استرس زیادی همراه است. اغلب کارآفرینان سرمایه گذاری قابل توجهی در کسب و کارشان انجام می دهند و خود را به خطر می اندازند. راه اندازی یک کسب و کار تعهد قابل توجهی می طلبد. مدیریت یک مجموعه نیازمند فداکاری، انضباط و تحمل سختی های بسیار است. در مسیر ساختن یک کسب و کار اینترنتی موفق، مدیران با موانع بسیاری مواجه خواهند شد.

مالکان کسب و کارهای کوچک موفق می دانند که هر کسب و کاری ناهنجاری هایی دارد. اما باید این سختی ها را با تلاش بسیار و خوشبینی فراوان تحمل کنند. اما این را به یاد داشته باشید که داشتن امید به آینده روشن می تواند انرژی لازم برای ادامه فعالیت را به شما بدهد. ضرب و المثل «نابرده رنج، گنج میسر نمی شود» در تمام زبان ها و فرهنگ های مختلف وجود دارد. مطمئن باشید که شیرینی موفقیت کسب و کار اینترنتی شما، ارزش تمام این استرس ها را خواهد داشت.

وابستگی به مشتری 

اگر بیش از نیمی از درآمد کسب و کار شما تنها از یک مشتری تامین می شود، شما به عنوان پیمانکار مستقل شناخته می شوید. متنوع سازی و افزایش مشتری ها، اگرچه ممکن است دشوار باشد، اما برای رشد کسب و کار بسیار حیاتی است. داشتن مشتری های زیاد و تکیه نکردن به یک نفر می تواند مزیت های بسیار زیادی داشته باشد. در مقابل، داشتن یک مشتری، حتی به ورودی مالی مناسب، آسیب های جبران ناپذیری را به شما وارد می کند. زیرا حتی اگر کارمند و تجهیزات لازم را داشته باشید، همچنان مجبور به فعالیت به عنوان پیمانکار فرعی برای یک تجارت بزرگ هستید.

اگر مشتری اصلی شما نیاز مستمر به محصول یا خدمات شما داشته باشد، می تواند کارساز باشد. با این حال، به طور کلی بهتر است که مالکان کسب و کارهای کوچک، مشتریان متنوعی داشته باشند. این موضوع باعث می شود تا در صورت انصراف از پرداخت هر مشتری، کسب و کار اینترنتی با مشکل مواجه نشود.

مدیریت مالی 

داشتن پول کافی جهت پوشش صورتحساب ها برای هر شغلی یک امر ضروری است. ممکن است شرایطی ایجاد شود که نیاز به پرداخت مبلغ زیادی پول داشته باشید. برای جلوگیری از این مشکل، صاحبان کسب و کارهای کوچک باید سرمایه زیادی در اختیار داشته باشند. یا بتوانند درآمدی اضافه تر کسب کرده تا بتوانند در صورت لزوم برای تسویه مبالغ از آن استفاده کنند. شاید ایجاد سرمایه و تقسیم آن سخت باشد، اما کمبود نقدینگی رشد یک تجارت را غیر ممکن می کند.

زمانی که فروشگاه اینترنتی شما به درآمد می رسد، مدیریت پول از اهمیت بیشتری برخوردار می شود. اگرچه ممکن است رسیدگی به مسائل حسابداری و مالیات مشاغل، در توانایی اکثر صاحبان تجارت باشد. اما معمولاً کمکی حرفه ای تر، ایده بهتری خواهد بود. پیچیدگی حساب های یک شرکت با افزایش هر مشتری و کارمند بیشتر می شود، بنابراین دریافت کمک در حسابداری می تواند مانع از گسترش مشکلات مدیریت مالی شود.

وابستگی به موسس 

مشاغلی که نمی توانند بدون بنیانگذار یا مدیر خود فعالیت کنند، مشاغلی شکست خورده اند. بسیاری از کسب و کارهای کوچک از وابستگی به موسس رنج می برند. این امر اغلب به دلیل عدم توانایی موسس برای کنار گذاشتن یا واگذاری برخی تصمیمات و مسئولیت ها به سایر افراد است. مشکلات مدیریت یک نفره با رشد کسب و کار بیشتر می شوند. از نظر تئوری، صاحبان مشاغل باید کنترل بیشتری به کارمندان یا شرکا بدهند. این اتفاق با ایجاد یک سیستم کارآمد و دقیق ممکن است. با این وجود در عمل، این یک مانع بزرگ برای بنیانگذاران است. زیرا معمولا اعتماد کردن به افراد در ابتدا بسیار سخت بوده و ریسک بالایی دارد.

مدیریت کسب و کار

مشکلات موجود در کسب و کارهای کوچک اینترنتی قابل توجه هستند. یکی از بدترین تصمیمات، عدم توجه و پیش بینی چالش های راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. راه اندازی یک وبسایت به تنهایی با چالش های زیادی می تواند همراه باشد. ما در بخش طراحی و برنامه نویسی سایت توسی سعی کرده ایم تا با ایجاد تیم حرفه ای، تجربه خوبی را برای مشتریان خود بسازیم. اما پیش بینی نکردن چالش های مدیریتی می تواند تجربه تلخی به همراه داشته باشد. در این مطلب سعی کردیم که راه حل های این چالش ها را بررسی کنیم. طبیعی است که هیچ راه اجتنابی از آن ها وجود ندارد. اما در نظر بگیرید که هر چالشی، فرصتی دیگر برای رقابت است.

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!