صفحه راهنمای خرید

صفحه راهنمای خرید در فروشگاه آنلاین و افزایش فروش!

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۳ ساعت ۲۱:۰۰ | بلاگ . عمومی

روش های مختلفی برای افزایش فروش در یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد. در این مطلب سراغ صفحه راهنمای خرید می رویم.

یکی از مهم ترین فاکتور ها برای افزایش فروش، ایجاد اعتماد در کاربر است. این مورد مخصوصا برای وب سایت های کمتر شناخته شده موثر است. کاربران معمولا به دلیل عدم شناخت وب سایت و عدم اعتماد به آن از خرید از این مدل فروشگاه ها منصرف می شوند. پیش تر به صورت مفصل درباره یک روش دیگر، یعنی بازاریابی محتوایی در مطلب «بازاریابی محتوایی یا Content Marketing چیست؟» صحبت کردیم. اما در این مطلب سراغ روش دیگر، یعنی ایجاد صفحه راهنمای خرید می رویم. وجود این صفحه بر روی تمام وب سایت های فروشگاهی لازم است.

صفحه راهنمای خرید

به زبان ساده در این صفحه باید درباره فرایند خرید، ارسال و خدمات پس از آن صحبت کنیم. کاربر با مراجعه به این بخش، پاسخ سوالات احتمالی خود را دریافت می کند. در صورت دریافت پاسخ ها نیز اعتماد وی جلب می شود. این صفحه باید شامل یک مقاله و توضیحات کامل باشد. البته امکان ایجاد صفحات جداگانه برای بخش های مختلف نیز وجود دارد. استفاده از تصویر، مخصوصا ویدیو، تجربه به مراتب بهتری به کاربر ارائه می دهد. در ادامه، بخش های لازم برای یک صفحه راهنمای خرید خوب را بررسی می کنیم:

روش ثبت سفارش

اولین نکته برای یک صفحه راهنمای خرید خوب، راهنمای روش ثبت سفارش است. در این بخش به زبان ساده، روش ثبت سفارش به یک کاربر مبتدی را توضیح دهید. برای مثال، در صورت نیاز به ثبت نام، آن را اعلام کنید. تمام کاربران تجربه خرید اینترنتی را ندارند. توضیحات ما در این بخش استرس احتمالی آن ها را از بین می برد. این مورد نیز باعث ایجاد حس اعتماد به وب سایت ما می شود.

روش های پرداخت در صفحه راهنمای خرید

از بخش های مهم دیگر، توضیح درباره روش های مختلف پرداخت است. در این بخش با معرفی و بررسی روش های پرداخت موجود بر روی وب سایت خود، کاربر را راهنمایی می کنیم. همه افراد تجربه استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین را ندارند. آموزش روش پرداخت و استفاده از درگاه برای این دسته از افراد کاربردی است. برای مثال در صورت امکان پرداخت هنگام دریافت کالا، خیال کاربر برای اولین خرید از یک وب سایت نا آشنا، راحت می شود. در صورت وجود امکان پرداخت قسطی، این بخش فضای مناسبی برای توضیحات جامع و کامل درباره آن است.

مراحل پردازش سفارش و ارسال

یکی از بخش های مهم دیگر، مراحل پردازش یک سفارش است. در این بخش کاربر از فرایند پردازش و آماده سازی آگاه می شود. یکی از نکات مهم دیگر در این بخش، روش های مختلف ارسال و هزینه هر کدام است. با توضیح هر کدام از روش های ارسال، کاربر انتخاب بهتری خواهد داشت. برای مثال در صورت امکان ارسال سریع یک کالا، کاربر به سفارش آن ترغیب می شود. از طرفی اطلاع از هزینه ارسال نیز او را در انتخاب روش مناسب با شرایط خود، راهنمایی می کند.

روش پیگیری وضعیت سفارش

تا اینجا کاربر را از ثبت سفارش تا پرداخت و پردازش آن راهنمایی کردیم. مرحله بعدی، روش پیگیری وضعیت سفارش است. برای مثال با ایجاد یک فرم ساده، وضعیت سفارش را به کاربر نمایش دهید. این مورد برای اکثر ما پیش آمده است. عدم اطلاع از وضعیت سفارش گاهی ما را دچار تردید یا استرس می کند. نمایش این موضوع ساده به کاربر، حس اعتماد را در وی ایجاد می کند.

شرایط بازگشت کالا

یک از موارد دیگر، شرایط بازگشت کالا یا همان مرجوعی است. کاربر باید بداند در صورت ایجاد هرگونه مشکل در خرید خود، چه اتفاقی می افتد. تا چه زمانی امکان مرجوعی بی قید و شرط کالا را دارد. در صورت مغایرت سفارش چه اتفاقی برای او پیش می آید. با توضیح درباره این مسائل کاربر خرید ساده تری خواهد داشت.

مزیت صفحه راهنمای خرید

با ایجاد همین صفحه ساده، امکان افزایش فروش بر روی وب سایت ما بوجود می آید. این مورد برای بیشتر ما اتفاق افتاده است. با مراجعه به یک فروشگاه جدید، به دلیل عدم وجود اطلاعات کافی درباره فروشگاه، روش های ارسال و … از سفارش خود منصرف شده ایم. اما وجود یک صفحه جامع و توضیحات کامل درباره فرایند خرید، خیالمان را راحت تر می کند. پس از ایجاد این صفحه، لینک آن را در فوتر سایت خود ثبت کنید. یکی از مناسب ترین بخش های دیگر برای نمایش آن، نزدیک به دکمه «افزودن به سبد خرید» است. اینجا جایی است که بیشتر ما دچار تردید در سفارش خود می شویم.

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!