بخش بندی پروژه

بخش بندی پروژه چگونه انجام آن را ساده تر می کند؟

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۲ ساعت ۲۱:۰۰ | بلاگ . عمومی

اگر شما هم به عنوان یک فریلنسر کار کرده باشید با حجم پروژه مشکل داشته اید. در این مطلب با تکنیک «بخش بندی پروژه» آشنا می شویم.

یکی از مشکلات بزرگ هنگام انجام پروژه به صورت تک نفره، مدیریت زمان و انجام تمام وظایف است. معمولا در پروژه های بزرگ، فعالیت های زیادی باید در زمان مشخص انجام شود. این مورد به دلیل نگاه کلی به تمام پروژه ممکن است با خطا مواجه شده و برنامه طبق زمانبندی پیش بینی شده پیش نرود.

یکی از مشکلات دیگر نگاه کلی به پروژه، وجود گزینه های زیاد روبرو است. به این شکل فرد دچار سردرگمی در انجام فعالیت ها و وظایف خود می شود. اما با استفاده از تکنیک بخش بندی پروژه می توانیم به سادگی از پس پروژه های بزرگ تر بر آییم.

بخش بندی پروژه چیست؟

به زبان ساده، اگر یک پروژه بزرگ را به بخش های کوچکتر و جدا از هم تقسیم کنیم، انجام آنها ساده تر خواهد بود. برای مثال برای طراحی یک سایت فروشگاهی می توانیم آن را به بخش های مختلفی تبدیل کنیم. در یک مرحله می توانیم طراحی رابط کاربری آن را انجام دهیم. در بخش بعدی می توانیم سراغ پیاده سازی آن با استفاده از HTML و CSS برویم.

یک بخش از پروژه می تواند کد نویسی و تبدیل قالب استاتیک به داینامیک باشد. برای مثال از سیستم مدیریت محتوای وردپرس کمک می گیریم. مرحله نهایی هم عیب یابی و انجام آزمایش های پایینی است. در این روش یک پروژه بزرگ به ۴ بخش کوچک تر تقسیم می شود. هر بخش را می توانیم به صورت جداگانه انجام دهیم و در انتها پروژه اصلی را ارائه دهیم.

قاعدتا پیش بینی زمان بندی برای بخش های کوچک ساده است. مزیت استفاده از این روش، قابلیت پیش بینی ساده تر زمان کلی پروژه است. بخش بندی و تقسیم کردن پروژه به زیرمجموعه های کوچکتر باعث می شود تا ذهن انسان بهتر با آن تعامل کند.

در یک جمله، خرد کردن یک سنگ بزرگ و جابجا کردن آن بسیار ساده تر از جابجا کردن یک تخته سنگ بزرگ است.

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!