حذف چروک لباس

حذف چروک لباس در فتوشاپ با استفاده از یک تکنیک ساده

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ ساعت ۲۱:۰۰ | آموزش فتوشاپ . بلاگ

گاهی در تصاویر بر روی پارچه و لباس ها چروک وجود دارد. در این آموزش سعی داریم با روش اصولی حذف چروک لباس در فتوشاپ آشنا شویم.

حتما برای همه ما اتفاق افتاده که در یک تصویر همه چیز خوب باشد اما لباس دارای چروک زیادی باشد. در بیشتر مواقع تعویض لباس زمان عکاسی انجام شدنی نیست. اما می توانیم با یک ترفند ساده و آشنا، چین و چروک روی لباس را حذف کنیم. روش پیاده سازی این ترفند با یکی از روش های روتوش پیشرفته پوست صورت یکسان است. در این روش با جدا کردن رنگ و جزئیات از هم می توانیم به صورت جداگانه بر روی هر کدام کار کنیم. به این روش در اصطلاح در آموزش های فتوشاپ پیشرفته frequency separation می گویند.

در مطالب قبلی سعی کردیم با روش های مختلف روتوش صورت آشنا شویم. برای مثال در مطلب «پنج روش مختلف برای رتوش پوست و صورت» به چند مورد اشاره کردیم. اما در این آموزش به کمک ترفند پیشرفته اما ساده سعی می کنیم تا مانند صورت، پارچه را روتوش کنیم. خروجی این کار، حذف چین و چروک از روی لباس سوژه عکس خواهد شد.

تکنیک frequency separation چیست؟

به صورت کلی می توان گفت که هر تصویر از دو بخش تشکیل شده است. رنگ ها و جزئیات دو بخش جداگانه از هم است. برای مثال با تغییر رنگ چشم در فتوشاپ، تغییری در جزئیات آن بوجود نمی آید. در اینجا ما تنها بخش رنگ را از بین دو بخش گفته شده تغییر داده ایم. تکنیک frequency separation بر اساس همین ایده اجرا می شود. برای این کار در ابتدا با استفاده از ابزار های مختلف جزئیات و رنگ ها را از هم جدا می کنیم. حالا می توانیم در لایه های مختلف هر کدام را بر اساس نیاز خود ویرایش کنیم.

جدا کردن این دو لایه روش های مختلفی دارد. ما سعی می کنیم در این ویدیو از روش ساده اما کاربردی استفاده کنیم. نکته مهم در اجرای این ترفند این است که خروجی لایه ها با تصویر اصلی تفاوتی ندارد. بعد از جدا کردن لایه ها می توانیم با استفاده از روش های مختلف و ساده، نسبت به حذف چروک لباس در فتوشاپ اقدام کنیم.

حذف چروک لباس در فتوشاپ

بعد از جدا کردن لایه ها از هم نوبت به حذف چروک می رسد. اگر به تصویر خود دقت کنید متوجه خواهید شد که چروک لباس با تفاوت رنگ تیره و روشنی که وجود دارد بوجود می آید. دلیل این کار هم تفاوت تابش نور روی قسمت های چین خورده است. حال اگر در لایه رنگ ها، تفاوت این قسمت ها را حذف و یا ملایم تر کنیم، چروک کمتری خواهیم داشت.

حال برای حذف این اختلاف رنگ روش های زیادی وجود دارد. ساده ترین روش استفاده از قلم و به آرامی یکسان کردن رنگ ها است. این روش اگرچه در نگاه اول ساده باشد اما نکات مهمی دارد. در ویدیو سعی می کنیم با این روش قسمت هایی از تصویر را اصلاح کنیم. در کنار استفاده از ابزار براش می توانیم از mixer brush tool استفاده کنیم.

روش دیگر استفاده از فیلتر gaussian blur است. در این روش با انتخاب یک محیط و اعمال این فیلتر می توانیم رنگ محیط وسیعی را یکپارچه کنیم. در این روش کنترل کمتری روی رنگ ها خواهیم داشت. اما مزیت آن سرعت بیشتر در پیاده سازی خواهد بود. در این روش با استفاده از ابزار های مختلف انتخاب، مانند lasso tool، سعی می کنیم یک محیط را انتخاب کرده و فیلتر را بر روی آن اعمال کنیم. با این کار اختلاف رنگ محیط انتخاب شده کمتر می شود. در نتیجه چروک های لباس و پارچه حذف می شود.

علت جدا کردن لایه ها چیست؟

تا اینجا با روش و تکنیک حذف چروک لباس در فتوشاپ آشنا شدیم. اما شاید این سوال به ذهن شما برسد که دلیل جدا کردن لایه چه بود. اگر بر روی تصویر دقت کنید ما با حذف اختلاف رنگ در قسمت های چروک سعی کردیم تا آن ها را از بین ببریم. برای این کار از براش های ساده و فیلتر های تار کننده استفاده کردیم. می توانستیم این کار را بدون جدا کردن جزئیات، بر روی تمام تصویر پیاده سازی کنیم. اما در خروجی نهایی هیچ بافتی از پارچه و لباس باقی نمی ماند. با استفاده از این روش می توانیم بدون نگرانی بر روی رنگ ها کار کنیم.

  1. نسترن گفت:

    کارمون که تموم شد و چروک رو پاک کردیم ، در قسمت file گزینه save as رو بزنیم برای سیو کردن؟ تکلیف لایه ها چی میشه؟ چون بلور شدن.

  2. نسترن گفت:

    منظورم اینه در اخر save as رو بزنیم؟ کیفیت افت نمیکنه؟

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!