ساخت پلاگین وردپرس

ساخت پلاگین وردپرس؛ توسعه افزونه اختصاصی ساده وب سایت

زمان انتشار: در تاریخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۹ ساعت ۲۱:۰۰ | آموزش وب . بلاگ

در این مطلب روش ساخت پلاگین وردپرس را یاد می گیریم. همچنین درباره دلایل اهمیت وجود افزونه اختصاصی صحبت می کنیم.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس دریایی از افزونه های رایگان و پولی را دارد. شاید این سوال به وجود آید که چرا به توسعه افزونه اختصاصی برای وب سایت خود نیاز داریم؟ افزونه ها و پلاگین های زیادی وجود دارند، که قابلیت های مختلفی را به وب سایت ما اضافه می کنند. اما گاهی برای داشتن یک قابلیت ساده نیاز به نصب افزونه بزرگ و با قابلیت های زیادی داریم. به عنوان مثال دیگر، کد های زیادی را در طول مدیریت یک سایت وردپرسی به فایل function قالب اضافه می کنیم. این اتفاق هنگام تغییر قالب مشکل ساز می شود. در این آموزش ساده و کاربردی با ایجاد یک پلاگین ساده وردپرسی آشنا می شویم. البته مسیر توسعه و ساخت پلاگین وردپرس انتها ندارد.

ساخت پلاگین وردپرس‌

بر اساس راهنمای رسمی افزونه وردپرس، برای ایجاد یک افزونه تنها نیاز به یک فایل PHP داریم. برای این کار یک پوشه در فولدر افزونه های وردپرس با نام پلاگین ایجاد می کنیم. سپس داخل آن یک فایل با فرمت PHP با نام یکسان پوشه می سازیم. تا اینجا تمام فایل های مورد نیاز ما ساخته شده است. حال تنها مورد لازم و اجباری برای معرفی افزونه به وردپرس را درون این فایل می نویسیم:

/**
 * Plugin Name: YOUR PLUGIN NAME
 */

در این کد باید نام افزونه مورد نظر خود را انتخاب و بنویسیم. با نوشتن این کد، وردپرس این فایل را به عنوان یک افزونه شناسایی می کند. این مورد تنها کد مورد نیاز و اجباری برای وردپرس است. اما بهتر است تا با استفاده از کد زیر موارد بیشتری را درباره افزونه خود معرفی کنیم:

/**
 * Plugin Name:       My Basics Plugin
 * Plugin URI:        https://example.com/plugins/the-basics/
 * Description:       Handle the basics with this plugin.
 * Version:           1.10.3
 * Requires at least: 5.2
 * Author:            John Smith
 * Author URI:        https://author.example.com/
 */

در اینجا به ترتیب نام، آدرس صفحه مرجع افزونه، توضیحات، ورژن، حداقل نسخه وردپرس مورد نیاز، نام نویسنده و آدرس صفحه نویسنده را مشخص کردیم.

اضافه کردن قابلیت به وب سایت با پلاگین اختصاصی

تا اینجا توانستیم ساخت پلاگین وردپرس را یاد بگیریم. با مراجعه به بخش افزونه ها در وردپرس میتوان آن را فعال کرد. حال می توانیم کد های مورد نیاز سایت خود را به جای فایل function، در این فایل قرار دهیم. دلیل استفاده از پلاگین به جای فایل فانکشن، تغییر کردن قالب سایت است. برای مثال کدهای زیادی را مانند «حذف تغییر زبان در لاگین وردپرس» در طول زمان به یک قالب اضافه می کنیم. اما اگر قصد تغییر قالب سایت را داشته باشیم، باید تمام کد ها را به قابل جدید منتقل کنیم. اما در صورت داشتن یک افزونه اختصاصی می توانیم به سادگی از این افزونه در وب سایت خود استفاده کنیم.

  1. منصور شیروانی گفت:

    سلام وقت بخیر
    فعالیت ما در زمینه یک سایت آموزشی به صورت آنلاین که همراه با پشتیبانی آموزشی هستش چند سالی در این زمینه فعالیت داریم و قصد داریم روند پشتیبانی خود را از قالب گروه های تلگرامی به بخش سایت انتقال بدیم
    روند کار به این صورت هستش که میخواهیم قالب تیکتی داشته باشه و به صورت دپارتمان های شبکه ای همراه با پاسخ دهی اتوماتیک تیکت باشه
    در این مورد چطور میشه راهنمایی بفرمایید ؟
    از پاسخگویی شما سپاسگزارم

ثبت دیدگاه جدید:

جهت رسیدگی به دیدگاه خود از زبان فارسی استفاده کنید!